2:a i karate-SM
2010-09-27 / 13:53:31 / Allmänt

Hej, är hemma nu. Jag förlorade finalen, så kom 2:a i kata (körde inte fighting). Men jag är ändå jättenöjd. :) Det var 21 st. i min klass, och vann de första två matcherna med 5-0 (domarröster), och tredje med 4-1. I finalen förlorade jag med 5-0 mot en tjej som bor i Stockholm som var jätteduktig. jag hade inte alls tränat på finalkatan på ett tag, trodde ju inte att jag skulle komma till final, och katan är ganska ny för mig. Men jag är ändå som sagt nöjd.

Skönt att slippa skolan idag.

I Kristianstad
2010-09-25 / 21:50:45 / Allmänt

Oj, har inte skrivit på ett tag...
Idag var det iaf SM här i Kristianstad. Jag har gått tre matcher hittils och vann alla och kom till final, så är minst 2:a. Så imorgon är det alla finalister som ska tävla.
Just nu sitter jag i de andras hotellrum och tittar på lite wrestling eller vad man kan kalla det...
Ska nog gå och lägga mig tidigt, kram

Emmas gulliga lamm som hon gjorde på svens...
2010-09-13 / 15:23:50 / Allmänt

foto0660 (MMS)

Emmas gulliga lamm som hon gjorde på svenskan men som dock först skulle bli en mindmap, haha..;)


lyckligmänniska.nu?
2010-09-12 / 17:18:00 / Allmänt

foto0652 (MMS)

lyckligmänniska.nu?


Taack!
2010-09-10 / 22:03:18 / Allmänt

Renée kom ju för ett tag sen. Och gissa vad hon och Elin N köpt till mig? Jo gullungarna gav mig en plattång! Tacktacktack<33 De visste att jag så gärna ville ha en ! :) Hade seriöst ingen aning om att de köpt det till mig. Åter igen, tack!<3 Synd att inte Elin var här, var så länge sen jag träffade henne!



Imorgon är det läger, så ska nog ta och gå o lägga mig nu tror jag, är tung i huvudet och seg i hela kroppen.

Hejsvejs,


                                                                                

Ny moppe! ♥
2010-09-10 / 17:34:34 / Allmänt

Jag ska få en moppe på söndag som vi ska hämta i Kalix, så glad ♥♥ Jag är seriöst överlycklig! Har längtat så länge. :') Den är begagnad, men who cares?



                             
Det här är modellen. ↑

Ska få besök snart av Renées familj, måste nog ta och städa rummet, de skulle varit här halv 6 så de kmr nog vilken sekund som helst...


                                                                                              


Oj då.
2010-09-08 / 21:25:26 / Allmänt

Tjena.
Det var ett tag sedan jag bloggade. Oops.
Jaja.
Från i fredags till i måndags var jag i Växjö för det var ett läger för utvalda kadetter som vill extra mkt komma med i landslaget i karate i helgen. Jag har fortfarande träningsvärk! Blev intervjuad av en från Smålandsposten (smålands tidning typ) och skulle tala om lägret vad jag tyckte och så, men det har inte kommit ut än. Kan skicka en länk när det gör det.
Jag var för ett tag sen ute och joggade med Emma L. Tkr som att vi var ganska duktiga ändå, vi var ute i ungefär 45 minuter. Fick skitont i öronen dock för att det var lite småkallt, men det får jag typ jämt annars också. :P Jag kom på nu att jag glömt att stretcha efter joggningen och styrkeövningarna. Ajdå.
Jag fyllde år igår, tack för alla gulliga som gjorde min dag bra och alla gratulationer! :) Jag fick en moppe av mina föräldar! Är överlycklig. Vi har inte valt vilken än, haha, men jag ska ändå ta kortet till våren. Jag fick två väskor också, pengar, två böcker, en massa toblerone (och jag som tänkte ta ner på godis, speciellt choklad sen det som hände i växjö (a), aja jag kan ju inte klaga:)), en Paris resa med mamma (ska få saker där oxå), mjukisbyxor, scarf typ, underkläder. Tack! ♥♥ Jag fick också en "V.I.P"-skylt som jag ska sätta på moppen av Emma, och en jättesöt gosedjurstiger typ, älskar ju tigrar som hon vet, haha! <3 Vi tittade på två filmer igår, "About a boy", och vi påbörjade "Blonde and blonder", men hon var tvungen att fara hem. Vi tittade även på Idol och åt chips, bananer med smält choklad, och drack cola typ. Tack för kvällen. :) Tydligen ska jag få saker av några andra kompisar också, fast jag inte behöver få nåt av dem, gaah.

Bilder kommer om någon dag på grejerna och från helgen.
Ska återgå till att tjafsa med Frida på msn om hennes present som hon ska få, vi hörs! ♥


                                                                                                   

RSS 2.0