Jag far nu :)
2009-10-30 / 17:24:18 / Allmänt

Hej då! Kl. halv 6 så far vi, alltså bara om några minuter. Kommer inte hem förens kl. 1 på natten, alltså hemma i huset, planet landar vid 12. -.- Fast desto längre blir det ju i Stockholm :) Aja, måste ordna några sista saker, vi hörs <3

Pussar&Kramar Cassiie :)

...
2009-10-30 / 16:15:13 / Allmänt

Hej
Jag är nästan klar med packningen nu. :) Det är typ bara dräkterna kvar.
Jag ska tävla i två klasser imorrn: Kata (som ett mönster med tekniker som är tagen hur en fight kan se ut typ, fast stegen är bestämda och det är lite förfinat) är det enda jag ska tävla i, och det är i två klasser. Ena är i mitt bälte fast ett under och ett över, och ena klassen är öppen. Det är för kadetter (14-15 år), och jag fyllde 14 i början av hösten. Heh. Fast det ska väl gå bra ändå hoppas jag. :) Jag ska i alla fall göra mitt bästa.

P a c k a
2009-10-30 / 14:45:16 / Allmänt

Hej
Det går segt med packningen, har bara hunnit med kläderna än så länge (a). Heh. :) Kom ihåg min frågestund.

`´,

Stooooockhooooolm
2009-10-30 / 11:54:49 / Allmänt

Yesyes. Stockholm tonight. :) Taaggg! Ska bli så kul att få fara dit igen! Jag är ju född där, mina första 6 år bodde jag där nere för er som inte visste det... (a) hehe. (: Vi ska ju inte till det området men i alla fall. Tänk att New York (Manhattan) till ytan faktiskt är mindre än Sthlm! Jag fick reda på det igår. :o Blev helt förvåndad...
Jag har i alla fall inte packat än. Eller jo, några saker har jag tagit fram och så, men inte direkt allt. Dräkterna är till exempel inte strukna än. Men snart. Det finns bubbelpool där borta också, med relax ooch sådär. (: Ganska högt uppe ändå, så man har lite utsikt. Så det blir att packa ner bikinin direkt då. Eller sen kanske...

Nu ska jag chatta lite på msn med Emma (kyssarochsmek.blogg.se). Besök och kommentera hennes blogg, hon är verkligen värd det. :) <3



See ya ! :)

/Cassiie

Karate
2009-10-29 / 17:38:41 / Allmänt

Ska på karaten nu :) Ciao

Hej
2009-10-29 / 14:52:56 / Allmänt

Nu ska jag gå och duscha.

Hej då..

Glöm inte
2009-10-29 / 10:50:44 / Allmänt

Hej
Glöm inte frågestunden. ;) Scrolla bara ner lite eller klicka på inläggslänken.

Jag var föresten med Emma (kyssarochsmek.blogg.se) igårkväll. Vi hade rätt kul, har ju inte träffat henne på ett tag. Okej, sen i torsdags på skolan, men inte på fritiden. ;P Vi kollade mest på bloggar och så, och var inne på bdb. Hah :) Och sen åt vi kakor. Gillade mest dom där bruna med choklad i (a) xD. Dom var jättegoda :) Och drack juice.

Trodde att jag och min familj skulle fara på IKEA idag, men det blev visst inte, vi ska beställa grejerna istället. :/ Vi hade ändå hittat tusen andra saker om vi hade farit dit, men det hade ändå varit ganska kul. Aja, en annan gång kanske.

Klev upp ungefär halv 10, åt frukost, gick och la mig igen fast med Guinnes rekordbok 2006. Jag vet, lite gammal, men rekorden är ändå lika roliga. :)

Så idag vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se.

Pussar&Kramar

/Cassie

Akon - Sexy Bitch
2009-10-28 / 19:48:48 / Allmänt



Hahah det var Renée som sa att jag skulle lyssna på den. ;) Lite olikt henne men.

Skolkatalogen !
2009-10-28 / 19:39:11 / Allmänt

Hej
Ja! Skolkatalogen kom idag. Snacka om att jag har längtat! :) Jag blev inte så lejd som jag trodde att jag skulle bli, faktiskt. Det blev nog det bästa kortet hittils... :O


Jaaa!


Mer än så där får ni inte se ;)

I fredags var det halloween på skolan. Vi fick gå i en spöktunnel och sådär, det var inte så läskigt, skrattade för det mesta.. xP Okej ibland kanske måste jag medkänna, men inte så värst. ;) Men den var bra gjord. Tjejerna i klassen skulle vara gangsters, och killarna, jaa.. agenter tror jag :)


Bilden kommer från pernillas blogg. Visst var vi coola? (a) :)

Det är så typiskt att jag ska le precis då man ska vara allvarlig. Det är bara jag som ler av alla på kortet. aaaaa, och när man SKA le, nä, då ser det ut som om man precis svalt en hel citron!


*. ' : F R Å G E S T U N D : ' .*
2009-10-27 / 22:28:39 / Allmänt

Jaa, jag har absolut inget att göra, så nu blir det en liten frågestund. om man säger så här så tror inte jag att jag har så värst många läsare, men det spelar ingen roll. :) Jag svarar på alla frågor, skriv gärna vem som frågar.

Så, FRÅGA!


Oj så fin den blev.. Slarvade "lite"

(Jag svarar på alla frågor någon gång nästa vecka)

Nickleback - How You Remind Me
2009-10-27 / 16:54:03 / Allmänt

Gammal, men ändå.


B a k a t
2009-10-27 / 16:49:03 / Allmänt

Ja som rubriken lyder, jag har då bakat :) Först gjorde jag saftsopp som jag tror blev ganska bra, och sen gjorde jag, (eller tänkte göra), småkakor. Fast de blev för smuligt så jag satte i kakao och gjorde det till en choklad-smulpaj á la Cassie istället (a) :) Har inte provat den än, tror den blev lite bränd... Fast inte lika bränd som mina muffins som jag gjorde för ett tag sedan. Ovanpå den satte jag som chokladsås som jag gjorde av oboy, mjölk och kakao. Det tog upp ganska mycket pulver om man säger så... Fast "schhhh", ingen får då säga nåt till mina föräldrar. ;)

Nu ska jag äta, och sen blir det karate. ;P Ska inte träna första passet tror jag.


Ciiiao

/Cassiie

QUIZ
2009-10-27 / 11:58:02 / Allmänt

Har nyss gjort en liten quiz om mig. Egentligen ska bara mina kopmisar göra den, men det är ju bara kul om andra gör den också, så, let's go :)

     
 
Vad kan du om mig? :]
1) Vad heter jag på riktigt? ;)
  Cassandra
  Cassie
  Casey
  Kasandra
 

Heej
2009-10-27 / 11:25:47 / Allmänt

Hej
Klev upp ungefär 10 nu på morgonen, ganska hyfsad tid enligt mig. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, helst vill jag vara med nån men jag vet inte... Kanske blir det fix i rummet elr nåt. :P

Stan med Renée
2009-10-26 / 22:33:43 / Allmänt

Hej.
Idag for då jag och Renée till stan :) Vi kollade runt på stan i olika affärer, och när vi gick till The Phone House i gallerian så såg vi denna fräna mobil.



Typ genomskinliga knappar, fattar inte hur det funkar alls...

Vet inte om jag vill ha den, men cool var den i alla fall. :) Ungefär vid tio i tre gick vi till bussen, fast det skulle gå 5 över (Renée stressade som vanligt). Vi tittade noga i genom alla bussar som kom och gick, men bussen kom aldrig! Vi väntade typ 20 min efter att den skulle ha gått. Hm. Hennes trevliga bror sa att bussen skulle gå då, men det var visst en skolbuss, och det är ju lov... Så vi var tvungna att vänta till 25 i 5. Inte nice asså. Så trötta som vi var fortsatte vi att gå på stan. Vi gick in på VERA i småstaden, och jag hittade ett par fina jeansleggins :) Dom är typ ljusblå, kan ta ett kort nån gång. Jag hade då inte råd, så jag var tvungen att lägga undan dom, Renée trodde att hon inte heller skulle ha pengar kvar efter att vi handlat mat. Sen var vi då tvungna att springa till Coop för att vi skulle handla saker till tacosen på kvällen hemma hos henne. Hon sa att det skulle säkert landa på 100 ungefär, så därför kunde inte jag låna pengar av henne till legginsen. Men, ehm, det blev 36 kronor. x) Så snäll som hon var, så sprang vi tillbaka till VERA och så fick jag låna pengar och köpte dom. De kostade 249 kr (och 90 öre..). Överstressad drog hon mig mot buss-stationen, fast vi hade en halvtimma på oss, haha. :)
Och just det, så blev det extra jobbigt att springa eftersom jag har typ inflammation i knäna. :o Jag får inte ens springa egentligen (a) Så pappa fick köpa nåt slags benskydd som jag måste ha om dagarna, dom är inte sköna asså. :/ Men jag vill ju bli bra till helgen då tävlingen är.

När vi äntligen var framme så blev det massage, sedan fick jag skära gurka. :) Sen tacos, mums. ;)
Jag och Renée gick sedan ut med Affe, deras hund, och hade en trevlig liten pratstund. Vi var borta ganska länge tror jag, det blev en massa omvägar.. Ville sova hos henne, men pappa sa att det var för sent påtänkt, typiskt. :/

Men nu ska jag gå och lägga mig tidigt idag har jag bestämt mig för.

Godnatt :)

/Cassiie


Oj förlåt...
2009-10-26 / 11:28:48 / Allmänt

Hehe. Jag har inte uppdaterat på ett tag, sorry. Men har inte haft tid att vara på dator på typ länge.. ^^

I lördags var jag på disco i alla fall, men Elin v. kulkul :) Vi träffade Emelie och Jennifer där, så vi var liksom med dom sen. Tiff kom också. Det visade sig att typ han kände alla som var där (vi fyra), hade ingen aning om det. Och jag är INTE jämt tyst :o Som sagt, kommer inte bara på nåt att säga... ibland.
Jag var tvungen att åka hem kl. halv 12, för att pappa hade kört jättelänge den dagen, och jag hade varit på träningsläger också så jag var tvungen att sova. -.- :/ Vi skjutsade hem elin samtidigt.
Och igår... Jaa. Då städade jag mitt rum :o Sorterade en massa mappar och så. Jag vet, jag låter lite smått ordningsam nu kanske, men men ;) Jag brukar inte hålla på så mycket med ordning i mitt rum jämt, faktiskt. Jag tappar jämt bort saker, jag har t. ex tappat bort min systemkamera once.. glömde den hos en kompis. xP
Hahah men nog om det. For i alla fall på karateträning sen, och var hemma sent.

IDAG ska jag vara med Renée :D Vi får se om det blir så, men hon frågade mig igår, hoppas hon inte har ångrat sig bara, för då.. ;) Men har som inställt mig på det. Så om du ser det här, logga in på msn? (a)

Vill bara säga att det ÄNTLIGEN är LOV också, är så glad. :) Och till nästa helg ska jag till stockholm på Stockholm Open, en karatetävling. Ska bli så kul.

Ha det bra <3


R :)

/Cassiiie


Godnatt ♥
2009-10-17 / 23:21:55 / Allmänt

Godnatt ♥

Ska sova nue :)

/Cassiie♥

Karate
2009-10-17 / 19:58:55 / Allmänt

Hej
Jag har varit på ett karateläger nu i dag, det var inte så jobbigt som jag ville att det skulle vara. Men det är för att de flesta som var med där ska tävla imorgon i en shotokan/JKA-tävling (min karatestil), så vi var tvungna att ta det lite lugnt, eller i alla fall de. ;P Ska inte vara med på tävlingen, men det är bara för att det kommer så mycket de här veckorna. Först nu idag då, träningsläger, nästa helg typ samma. Helgen efter det är det Stockholm Open, en tävling i Stockholm dåe (kanske hörs..?), ganska stor. Sen Kunibakai Open i Umeå, sedan paus helgen därefter, sen Junior Pokalen i Stockholm (också rätt stor), DM i Älvsbyn helgen efter. Paus, och sen gradering. Är osäker om det kommer nåt träningsläger nån stans. ;) Hahah.

Ska vara med Elina imorgon, längtar :)

Ska plugga snart, ciao

/Cassiie


Hej
2009-10-13 / 15:24:07 / Allmänt

Hej
Dagen började med att jag glömde bort att jag hade sovmorgon, så jag steg upp vanlig tid... Hahah. Först efter en stund kom jag ju på det, så då gick jag och la mig igen i ungefär i en halvtimma att försöka sova, fast det blev bara att jag låg och drog. ;P Sedan gick jag och gjorde mig i ordning, håret blev uppsatt som en knut med en klämma.

Första lektionen var matte, det gick segt -.- Hann/orkade bara några tal. Sen var det NO, vikarien pratade bara hela tiden nästan, vilket var bra, mindre arbete alltså. :) Franskan stod på tur, det gick också segt..^^
Lunch.
Kör (fiskpinnar+potatis=blä).
Vi slutade 13.45 efter kören. Egentligen skulle vi ha det första lektionen, det var därför vi fick sovmorgon. Men det skulle vara nåt grejsimojs för lärarna tror jag, därför fick vi sluta tidigare. :)
Pratade med elina idag, hoppas jag kan vara med hon snart<3

Just nu sitter jag på min mammas dator, men jag kommer förhoppningsvis få en egen snart!
Det är franskaprov på torsdag, och jag måste verkligen plugga, fast ska bara vara lite på datorn först...(a) Ska gå och ta en sån där hård muffins, de var faktiskt rätt goda ändå, i alla fall de med sylt.



Bild från igår.


Ha de bra:)

Pussar&Kramar

/Cassie

B a k a b a k a j ä k l a k a k m i s s fo s t e r
2009-10-10 / 20:22:17 / Allmänt

Hej.
Jag bakade muffins för en stund sen, och dom blev inte bra! :o Dom som blev hyfsade var det sylt i, fast jag ville baka mer så jag gjorde tre satser till med kanelmuffins. Vet inte om jag satte för mycket bakpulver elr nå. Efter en minut började redan att svälla upp nå kolossalt, så jag frågade mamma om dom kanske inte kunde svälla över?
- Nej, inte en chans, det händer ALDRIG! sa hon.
Hahah. Jag måste vara urdålig på att baka, för det hände i alla fall. Kolla själva ;)


Ehe...


dålig bild


Där har ni en "överblick".
Men dom gick faktiskt att äta... (; :O Förutom att dom var "lite" brända då.

Nu ska jag och se film med brorsan, en cola och en påse med ostbågar :D

Pussar&Kramar

/Cassie

Michael Jackson - The king of P o p
2009-10-10 / 12:34:50 / Allmänt

R.I.P Michael Jackson. <3

Hans låtar är verkligen inspirerande och hur bra som helst asså! :) Som honom.

Dom här två är en av dom bästa:

Billie Jean



Man in the Mirror




Han hade en så hård uppväxt, han fick ju aldrig vara barn.

åter igen,

R.I.P Michael<3

Det spelar ingen roll hur länge sen det var som han dog, han är ändå värd det.

N y d u s c h a d
2009-10-10 / 12:12:49 / Allmänt

Hej
blev rätt så nöjd med headern jag gjorde till Elina igår. Hoppas hon blev det ----------->jagdigggarhonom.blogg.se
Dock skrev hon inte att det var jag som gjorde den...

Jag är då nyduschad och klar. :) Vara med mig nån? (a)


Gammal+dålig kvalla, tagen i somras i stugan. Ser ut som värsta flugan o.O


Nu ska jag nog göra en TILL header, fast till en som heter Max, känner inte ens han, men elina gör det. Och jag har ingen som helst aning om hur han vill ha den. ;o

Aja, pusssohej :)

/Cassie


..
2009-10-09 / 18:31:13 / Allmänt


P i z z a
2009-10-09 / 18:23:12 / Allmänt

Hej.
Har nyss bakat, fast nu ska jag göra en header till Elina, har ingen aning om hur den kommer att bli... <3

Sen blir det pizza (a) :D

/C

U p p v i s n i n g
2009-10-07 / 19:51:06 / Allmänt

Hej.
Uppvisningen kommer vara imorrn för de uttagna på "web8an" typ, på PT. Det kommer inte gå bra för mig, jag lovar, jag hatar att sjunga i mick (jag hör typ inte mig själv fast jag säkert hörs jättemkt, och jag kan inte kontrollera min röst. Jag vet, knäppt) och så gillar jag inte ens låten. Fairytale är det, och man har ju som hört den minst tusenmiljoner gånger!!

Självförtroendet sjönk just ännu mer. Hahah, tack vare Bea. ;P

Men nu ska jag ta och vara lite social med folk.


I italien på grillfest med folk, fick bilden från bea^^ jovisst, "jättefin"

Pussar&Kraaamar

/Cassiie

Asså så sur!
2009-10-05 / 17:09:22 / Allmänt

Hej.
Först skulle min klass få vara med på inspelningen av filmen "Jag saknar dig" som statister idag, på en begravning, men sen blev det ändrat till en konsert utomhus, imorgon. Vi skulle ha på oss sommarkläder, men typ varma kläder under. ;P Sen skulle det vara inomhus *suck*.
Och på musiken idag så sa våra lärare att vi var tvungna att repetera på våra låtar till vårt uppträdande på torsdag på PT. Så vi skulle träna på eftermiddagen imorgon ISTÄLLET för att vara statister till filmen. Snacka om att man blev sur! I alla fall jag, jag längtade verkligen till inspelningarna, har alltid velat vara med i en riktig film, här fick man chansen, men så blir det ändå inte..!

Asså åååååååhh... :@ ;/

Jag förstår att vi måste kunna låtarna jättebra, men fatta besvikelsen?


en mer neutral bild av hur jag känner just nu.

/Cassiie

Ta bort?
2009-10-03 / 20:25:20 / Allmänt

Hej
Funderar att ta bort bloggen, det är ju ändå ingen som kommenterar :/

Ehhhh...
2009-10-03 / 13:10:53 / Allmänt

Hej
Imorse märkte vi att några hade virat toalettpapper runt hela våran bil, moget. ;P Dogge hade skällt igår, som han brukar, så vi trodde inte det var nån som var där. Men Kevin (min brorsa), såg några barn som "spinkade" i går vid vårat hus. Det är väl såklart dem, och vi har liksom våra misstankar om vilka det är om vi säger så... ^^
Det är inte ens kul..? Inte det minsta humor i det. Och de gjorde de såklart på oss eftersom vårat hus är i kanten av kvarteret, vid skogen, så det är inte lika många som ser det. Skitmogna snorungar asså. ;)

Just nu sitter jag och pluggar *hrm*, okej, kanske inte just nu, men nyss... Hah. Och jag ska börja göra det snart igen. Allvarligt. (;

Var med Emma igår, vi gick ut med hennes kusins hund, som är typ jättesmal och liknar en häst :o
Vi var vid datorn och såg Idol och Lilla Melodifestivalen, hah.


Jag har inte så stor lust att visa mig idag, därför åkte luvan på.

Ciaoo

/Cassiie :)

Hemma idag också
2009-10-02 / 12:09:18 / Allmänt

Hej
Ja, som rubriken lyder, jag är hemma i dag också. Egentligen skulle jag ha haft prov idag, som jag pluggat stenhårt till. -.-
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, det är karatetävling på söndag, och jag ska få följa med. :) Enda dåliga saken är att jag är för gammal för tävlingen, det är upp till 13 år ;O Men jag får väl "supporta" Kevin, Renée, Frida och de andra då, det blir också kul. :) Tävlingen kommer att vara i Boden. Asså jag lääääängtaaaaaaaaar. Men ännu mer längtar jag till Stockholm Open och de andra tävlingarna som ska komma, för bland annat MIG, hahah. ^^ Dom kommer komma nån nu i månaden, två i november tror jag och nån i december, så det blir fullt upp.

Det blir ingen bild på mig, sitter i morgonrock och pyjamas, fortfarande jag vet, hahah ;)

Ha det bra

Kramar /Cassiie < 3

I tidningen!
2009-10-01 / 12:43:05 / Allmänt

Hej
Glömde ju säga att det blev i sporten i tidningen i dag om italien, och lite om mig och andra, kul. :) Intervjun kom typ med *hehe*

här kommer länken: http://pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4906486 <----- [Klick!]





Ännu mer förkyld
2009-10-01 / 12:20:28 / Allmänt

Hej
Det blir nog ingen tjejkväll i kväll på stan. :/ Är ju också hemma från skolan, så... Synd, jag vill verkligen.
Men nu måste jag plugga till SO:n. Och NO:n......

VÄLKOMMEN HEM Reeennneee!! :) <33 Eller hela din familj, och grattis till bea och andré! :)

/Cassiie

RSS 2.0